Alla inlägg under februari 2009

Av Fox woodandwater - 24 februari 2009 08:16

Jag har inte skrivt på ett tag det beror på att Fox skadade tassen på ett träningspass, han drog loss hela klon med pulpa och allt. Det blev rena blodbadet. Ja fox kände inget när det hände han körde på det var först när vi kom hem skulle titta på det. vi väntade länge med att söka till vetrinären ville se om det slutade blöda av sig själv men ack det var rena blodbadet här hemma. Tillslut kunde jag inte se hur han blödde så jag ringde blå stjärnan det tyckte vi skulle komma in och när vi väl kom dit blödde han ner halva väntrummet och man såg precis vart han gått.


Inne i rummet i väntan på vetrinären skulle en skötare lägga om ett förband för att det skulle sluta blöda men det gjorde det inte. Det tog bara några minuter så var det alldeles rött.

Vetrinärens första ord när hon kom in oj, här var det blod.

Jag berätta vad som hänt sa att jag kan inte se om han skurit sig men hans klo är helt borta.


De svövde ner honom och sen var de tvugna att sy för att få stopp på blödningne. Där gick provet åt fanders men men vad gör man ingenting det är bara att acceptera att han nu är skadad


Från attt vara en hund som bara springer ut älskar att vara på ängen lunkade han eller masade sig kanske är rätta ordet ut han kissade sen la han sig ner och tittade på mig kan vi inte gå in nu. Det var jobbiga dagar att se honom så loj.

Han gick inte ut på 12 timmar bara stod han kissade men sen nepp jag vill in. Jag lät  honom bestämma för när han var nödig så gjorde han det han behövde. Nu när han kommer hem från tjörn hoppas jag att han är FOX och inte ngn loj hund jag saknar min buse vi får se sen jag lovar att skriva hur han var när han kom hem.



Av Fox woodandwater - 14 februari 2009 03:36

Jag tänkte bara berätta lite me,a om vem jag är så att ni som läser vet lite mer än det som står i min presenttation.

Jag kommer från Ramnäs det ligger i bergslagen, där finns det mycket fin natur härliga sjöar att bada i. Jag var bara 4 veckor när jag träffade min mamma för första gången, ja jag säger mamma iställer för matte tycker det låter bättre.

Mamma satt i vår valphage och kelade och lekte med oss.

Jag kände dierkt att det var något mellan oss två så jag låg i knät tills mamma gick sög på hennes tumme och undersökte hennes kläder.


vad har jag gjort


tränat vardags lydnad

spår

sök

lite agility

lite tävlings lydnad

 just nu tränar vi för att bli ett räddnings ekipage det är nog mest det som denna sid kommer handla om

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27 28
<<<
Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards